Україна наростила виробництво шоколадних цукерок

Перегляди: 70

В Україні у січні-листопаді минулого року виробили 58 тисяч 297 тонн шоколадних цукерок (крім цукерок із вмістом алкоголю, шоколаду в брикетах, пластинах чи плитках). Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Держстатистики

e9a69f08bde12aa89977fdd54b29970a2e75862a

За 11 місяців 2019 року у порівнянні з аналогічним перодом роком раніше виробництво шоколадних цукерок збільшилося на 23,2%. При цьому у річному вимірі (листопад 2019-го до листопада 2018 року) шоколадних цукерок почали робити більше на 18,2%.

Шоколадних цукерок з вмістом алкоголю у січні-листопаді 2019 року виробили в Україні 17 тисяч 592 тонни, що на 7% більше, ніж за відповідний період роком раніше. Водночас, у річному вимірі виробництво таких цукерок скоротилося на 3,6%.

Дані наведено у натуральному вираженні; без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Источник УНН

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code